JACQUES VOS NIEUWE TRAINER VOLLEYBALSCHOOL MIDDEN BRABANT.

Aan het einde van vorig seizoen gaf oprichter Jacques Koppers te kennen te willen gaan stoppen als trainer van Volleybalschool Midden Brabantl. Direct werd een uitgebreide zoektocht ingezet naar een ervaren en gediplomeerde trainer. Deze hebben we gevonden in de persoon van Jacques Vos!

Jacques Vos, woonachtig in Waalwijk, is in het bezit van diverse trainersdiploma’s en heeft veel ervaring opgedaan in het Nederlandse volleybal. Hij is jarenlang trainer / coach geweest van teams die uitkwamen in de 1e, 2e en 3e divisie. O.a. bij Renswouw, Scylla en V.V. Utrecht. Tevens heeft Jacques Vos veel ervaring met het opleiden van jeugdige spelers en speelsters. Zo is hij met de meiden A van Scylla 3e geworden van Nederland bij de Open Club Kampioenschappen en liet hij als trainer / coach vaak veel jeugd doorstromen naar de eerste teams.

Naast Jacques Vos zullen Martijn van de Wouw en Tim van Hemert hun rol als assistent trainer binnen De Volleybalschool voortzetten. Zij zullen Jacques gaan ondersteunen bij het verzorgen van de trainingen. We gaan wel een wijziging doorvoeren t.o.v. voorgaande jaren, alle groepen gaan tegelijk trainen vanaf 17:00 uur. De jongere groep (CMV 4 en 6) zal tot 18:30 uur trainen, de oudere groep (C-, B- en A-jeugd) tot 19:00 uur. Mocht de jongere groep in de loop van het seizoen ook richting een training van 2 uur willen en kunnen, dan kan dit altijd worden uitgebreid.

Op maandag 30 september en maandag 7 oktober zullen er 2 proeftrainingen plaatsvinden. Deze trainingen starten om 17:00 uur. Alle jongens en meiden van CMV 4 tot de leeftijd van 18 jaar kunnen deze trainingen gratis bijwonen (vrije inloop, maar wel start om 17:00 uur).

Opgeven voor deelname aan Volleybalschool Midden Brabant kan door middel van het invullen van het digitale opgaveformulier op deze website.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *