CHRIS KONINGS NIEUWE TRAINER VOLLEYBALSCHOOL MIDDEN BRABANT

Voor het seizoen 2020 / 2021 is Chris Konings aangesteld als hoofdtrainer voor Volleybalschool Midden Brabant. Samen met Martijn van de Wouw en Tim van Hemert, die al jaren verbonden zijn aan de volleybalschool, zal Chris de trainingen gaan verzorgen op de maandagen van 18:00 uur tot 19:30 uur.

Chris is een gediplomeerde en zeer ervaren trainer en opleider. In het verleden is hij jarenlang in dienst geweest bij de Nevobo als trainer van jeugdige talenten. Daar heeft hij vele jeugdteams begeleid naar kampioenschappen in Nederland. Tevens heeft hij vele clubs onder zijn hoede gehad, zowel dames als heren op divisieniveau, in de regio Zuid.

Martijn van de Wouw en Tim van Hemert zullen Chris gaan ondersteunen bij het verzorgen van de trainingen. Deze vinden plaats op maandagen van 18:00 uur tot 19:30 uur in Sportcentrum Waspik. Op verschillende velden zal in verschillende niveaus en leeftijdscategorie├źn worden getraind.

Op maandag 28 september en maandag 5 oktober zullen er twee proeftrainingen plaatsvinden. Alle jongens en meiden vanaf CMV4 kunnen deze trainingen gratis bijwonen (vrije inloop).

Opgeven voor deelname aan de trainingen van Volleybalschool Midden Brabant kan door middel van het invullen van het inschrijfformulier op deze website.

Klik hier voor het Inschrijfformulier.