Over Volleybalschool Midden Brabant

Volleybalschool Midden Brabant is in 2016 opgericht in samenwerking met Jacques Koppers. Jacques is bij diverse verenigingen actief geweest en was 7 jaar in dienst bij de Nevobo als trainer en opleider bij het Regionaal Talenten Centrum in Rotterdam. Bij dit voorportaal van de (pre) jeugd- en jong oranje selecties heeft hij vele jeugdige talenten getraind. Met Martijn van de Wouw en Tim van Hemert werden nog twee trainers toegevoegd en kon Volleybalschool Midden Brabant van start.

Volleybalschool Midden Brabant is er voor elk kind wat zich binnen het volleybal wil ontwikkelen. Er is geen selectie. Door gediplomeerde trainers worden er wekelijks trainingen gegeven aan jeugd, die naast de trainingen van hun eigen club, zichzelf willen ontwikkelen binnen het volleybal.

Vanaf CMV4 kunnen kinderen instromen bij Volleybalschool Midden Brabant. Elk seizoen starten we als kennismaking met een aantal gratis proeftrainingen. Daarna kan worden besloten om wel of geen lid te worden

In het seizoen 2020 / 2021 staat Volleybalschool Midden Brabant onder leiding van Chris Konings. Samen met Martijn van de Wouw en Tim van Hemert zal hij de trainingen gaan verzorgen. De trainingen zijn vanaf maandag 28 september tot en met maandag 21 april 2021 in Sportcentrum Waspik. Wekelijks zal er vanaf 18:00 uur tot 19:30 uur op verschillende velden in verschillende leeftijdscategorie├źn worden getraind.

Opgeven voor Volleybalschool Midden Brabant kan door het invullen van het inschrijfformulier op deze website.